Асоциация на студентите по медицина в България - Софийски университет

Ръководство

Управителен съвет

Председател: Методия Димитар Секуловски

Методия е роден в Битоля, Македония. В момента е студент в Медицински факултет на СУ ”Св. Климент Охридски”. Завършил е медицинското училище „Д-р Йован Калаузи” в Битоля  (медицинска сестра-брат). Методия е член на общото събрание на СУ, представител от МФ в Студентския съвет на СУ, член на Факултетния студентски съвет. Човек, който не обещава неща, които не може да направи. ”Безгрешна система няма, но истинска грешка е да не се работи по проблемите.“

Заместник-председателДимитьр Михайлов Михайлов

Секретар: Маргарита Димитрова Вачева

Касиер: Стойко Павлов Николов

Отговорник – Връзки с обществеността: Карина Красимирова Благоева

Карина е родена в гр. София на 24  октомври 1989 г. Завършила е 33-та Езикова гимназия „Света София“. Студентка е в Медицински факултет на СУ ”Св. Климент Охридски”. Член е на координационния сьвет на Факултетния студентски съвет. Член е на Ротаракт Клуб София – Тангра. „Цени и уважавай мнението на другите, но винаги отстоявай позициите си.”

Отговорник – Комитет по медицинско образование: Теодор Руменов Василев

Теодор е роден в гр. Перник на 7 септември 1988 г. Завършил е Професионална гимназия по икономика с отличие. Работил е в сферата на мобилните комуникации. В момента се обучава във втори курс по специалността Медицина. Председател е на Факултетния студентски съвет и е представител на Факултетния съвет. Отворен е към нови идеи и се ръководи от златното правило: „Колкото повече, толкова повече.

Отговорник – Комитет по обществено здраве: Кирил Пенчев Пенчев

Кирил e роден в град Бургас. Студент e в Медицински факултет на СУ „СВ. Климент Охридски”. Той е зам. председател на Факултетния студентски съвет, член на ОС на МФ. От 2000 г. е член на Български младежки червен кръст. 4 години е координатор на клуб „Първа долекарска помощ” към БМЧК Бургас. През 2007 г. е удостоен със Звание „Отличник на БЧК”. Член на Националния отбор по първа помощ на БЧК за Европейско състезание по първа помощ 2008 г., проведено в Ливърпул, Англия.

Отговорник – Комитет по репродуктивно здраве и СПИН: Марко Ганчев Ганчев

Марко е от гр. София. В момента е студент във 2-ри курс в специалност Медицина. От 2005 г. работи за програма „ПКХС“ и от 2008 г. за програма „ПКТБ“, реализирани от министерство на здравеопазването. Обучението по медицина за него е възможност да обменя информация и идеи с едни от най-талантливите момчета и момичета в България. Медицинската професия му позволява да разглежда света около себе си от гледни точки, с които други хора не разполагат.

Отговорник – Комитет по научен обмен: Aся Димчева Атанасова

Отговорник – Комитет по професионален обмен: Панчо Будинов Панчев

Отговорник – Комитет по човешки права и мир: Николай Емилов Спиридонов

Николай е роден на 17 ноември 1983 г. в гр. Перник. Завършва средното си образование в ПМГ “ Христо Смирненски „, гр . Перник. Има бакалавърска степен по Биотехнологии. Работил е в сферата на търговията с фармацевтични продукти и организирането на мероприятия. Студент по медицина в СУ „Св. Климент Охридски“. Николай е член на общото събрание на МФ, секретар на Факултетния студентски съвет и представител на Факултетния съвет.

Контролен съвет

Председател: Петар Митков

Заместник-председател: Велина Георгиева Стоянова

Членове: Анастасия Добре Трифунова, Ваня Митова, Елеонора Далева

  • Добре дошли!

    Добрe дошли в сайта на Асоциацията на студентите по медицина в България към Софийски университет "Св. Климент Охридски". Тук ще откриете информация и новини за дейността и кампаниите на организацията.
  • Искате да станете член?

    Всички студенти по медицина могат да станат членове на АСМБ-СУ. Трябва да изтеглите молба за членство от този адрес (PDF формат), да я принтирате, попълните и да я предадете в стая номер 3 в Деканата на Медицински факултет (ул. Козяк 1) или в офиса на АСМБ-СУ.
  • Искате да предложите проект или кампания?

    За да предложите проект, може да използвате тази страница.